Børnebyen Havnbjerg
 

Vi har Danfoss Universe, en naturvidenskabelig oplevelses park, som ligger i en gå afstand på 1.5 km fra Børnebyen i Havnbjerg.

Dette betyder at det åbner op for en hel ny verden, hvor vi sammen med børnene kan blive inspireret, samt gøre os klogere på unikke områder, som hidtil har været svære at skabe i institutionen. Vi er overbeviste om at det vil skabe stor glæde for børnehaven, Universe og området, da børnene i Børnebyen, fra en tidlig alder kan eksperimentere og få viden om naturvidenskab, teknologi og iværksætteri.

Som institution udforsker vi på egen hånd parken på udvalgte dage i 2019. Udover frit brug af parken, så har vi hvert år i april en afsluttende tur for de kommende skolebørn. Universe er den dag vært for et helt unikt forløb for de små gæster ”de smås univers”, hvor Universe gennem fortælling, små illustrative forsøg og dialog, udfordrer børnenes nysgerrighed og interesse for naturvidenskaben. Der fortælles om naturens mægtige kræfter, og der sættes fokus på elementet vand. I parkens store vand område, Water Works, vil der være udfordringer og masser af leg.

Virker lyn egentlig farlige hvis der ikke er lyd på? Er græsset stadigvæk grønt, hvis man ikke kan se det? Kan man gå, selvom man ikke kan se, hvor man går? Det og meget mere, skal de kommende skolebørn opleve denne dag.

I kan læse mere om parken på www.universe.dk